Nieuwe website

U zit nu op onze nieuwe website. Dankzij een subsidie konden we de vorige (meer dan 5 jaar oude) versie vervangen door een nieuw systeem. Webwerkplaats maakte de site geheel overnieuw. Vele malen sneller, met https dus veiliger en perfect werkend op PC’s, tablets en telefoons. De nieuwste technologie voor historische onderwerpen. Wij hopen nu beter vindbaar te zijn maar ook meer informatie te geven over wat het museum allemaal te bieden heeft.

De witte lijntekeningen op de voor- en vervolgpagina’s zijn allemaal hand getekende vector afbeeldingen. Geanimeerd. Deze afbeeldingen zijn zo’n 70% kleiner dan gewone afbeeldingen waardoor de site een erg hoge snelheid heeft. Ook dit is tegenwoordig een criterium van Google om de vindbaarheid te indexeren.

Er zijn 2 intelligente formulieren die niet alleen aanvragen van nieuwe donateurs en reserveringen voor groepen afhandelen maar ook zeer gebruikersvriendelijk de verwachte prijzen aangeven.

Voor het gebruik van persoonlijke gegevens zijn sinds de nieuwe privacy wet ook veranderde regels van toepassing op de bovenstaande formulieren. Het privacy beleid is geheel opnieuw geschreven en alle contactformulieren zijn voorzien van de verplichte “gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden” vraag. Samen met de beveiligde verbinding HTTPS, met het bekende groene slotje, voldoen we nu aan alle eisen van de wet.

Wij verwachten veel van deze site in ons streven om tot een meer actieve marketing te komen. Uiteraard is daarom ook uw mening welkom.