BEZOEKERS VOORWAARDEN
Voor de collectie en uw en onze veiligheid gelden de volgende voorwaarden

In het belang van de collectie en de veiligheid, gelden tijdens een bezoek aan het museum de volgende voorwaarden:

1. Voorwerpen als grote (rug)tassen en paraplu’s zijn niet toegestaan in de tentoonstellingsruimten. U kunt deze voor een tijdelijke bewaring afgeven aan een museummedewerker.
2. In het museumgebouw is asbest verwerkt en de installaties voldoen niet aan hedendaagse normen. Gedurende het verblijf in het museum dient de bezoeker de instructies en aanwijzingen van het museumpersoneel op te volgen.
3. Wanneer instructies of aanwijzingen van het museumpersoneel niet worden nagevolgd, kan de bezoeker de verdere toegang tot het museum worden ontzegd. Dit zonder recht op vergoeding van de toegangsprijs.
4. Fotografie is alleen toegestaan voor eigen gebruik. Flitslicht is niet toegestaan. Commerciële fotografie is uitsluitend toegestaan na voorafgaande afspraak.
5. Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan, met uitzondering van een geregistreerde hulphond.
6. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte (alcoholhoudende) drank en/of eetwaren te gebruiken.
7. Tijdens de openingstijden is het niet toegestaan om alcoholhoudende drank in het museum te nuttigen. Roken is verboden in alle binnenruimten van het museum.
8. Het museum beschikt over beperkte middelen voor de instandhouding van het museumgebouw. Het verblijf van de bezoeker in het museum is voor eigen risico.